Снимка: БулфотоДепутатката от ИБГНИ Татяна Дончева обяви, че ще си търси

...
Снимка: БулфотоДепутатката от ИБГНИ Татяна Дончева обяви, че ще си търси
Коментари Харесай

Татяна Дончева след обвиненията от ИТН: Ще си търся правата в съда

Снимка: Булфото

Депутатката от ИБГНИ Татяна Дончева разгласи, че ще си търси правата по правосъден път след думите на Тошко Йорданов, че Радостин Василев е депутатът от Има Такъв Народ, който е бил жертва на опит за рушвет. Дончева разгласи, че няма избор с изключение на да предприеме съответните юридически дейности против Йорданов и Василев.

„ Разговор сред мен и Радостин Василев има, само че той не е с такова наличие. Никакви диалози на тематика за пари. Какво е " 500 к " съгласно вас? Нито помня дали съм писала, нито дали съм имала листче ", съобщи Дончева.

" Как съгласно вас се убеждават тези хора, че би трябвало да има държавно управление, че би трябвало да вземат участие в това – с диалог. Ще си диря правата по правосъден ред и против Тошко Йорданов, и против Радостин ", сподели тя за NOVA.

" Разкази с неочакан край ", които приключват с " аз не мога да кажа, че тя ми е предложила пари, само че по този начин ми се стори ", няма да свършат никаква защитна работа на сътрудника Василев. Аз съм се срещала с него, да, както и несъмнено с още 10 души от тяхната параламентарна група. Позицията ми при всички срещи е била тази позиция, която е обществено изразена и в интервютата ми - от " Панорамата " при Бойко Василев до наши дни ", сподели още Дончева.

Тя описа, че тогава им обяснила, че те не могат да поддържат този лист от имена, тъй като основните министри могат да провалят едно държавно управление и е значимо кои са те. " Темата на диалози ни е била какво би трябвало да се прави, в случай че желаят да оставят диря в политиката, а не нелепостите, които вършат. За какво е това присъединяване на Василев при Тошко - ами излез и кажи: тя ми предложи пари... за какво бягаш от детектора на лъжата... Интересно, дават ли си сметка кой е този, който на следващия ден ще отиде да приказва с тях - в случай, че те по-късно могат да си измислят всевъзможни " казани " неща. ", попита Дончева.

Припомняме, че ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов в предаването " Студио Хъ " по 7/8 ТВ разкри кой е въпросният човек от Има Такъв Народ, на който Татяна Дончева предложила 500 000 лв..

Дясната ръка на Слави съобщи, че на 12 август зам.-председателят на Народно събрание и народен представител от " Изправи се БГ! Ние идваме " Татяна Дончева в 17:30 часа отива в офиса на депутата от " ИТН " Радостин Василев, с цел да го убеждава да разцепи групата на Има Такъв Народ и в случай че нейната партия получи третия мандат от президента, да може с тези гласове да осъществя държавно управление.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР